HomeProgramma'sDe Zomer VoorbijProgramma info

Programma informatie

“Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt”, is de veelgehoorde uitspraak van Jan Smit, Kees Tol en 3JS. 

Het hele jaar staat in het teken van wat ze het liefste doen: optreden in het hele land voor hun fans. Dit betekent dat er niet veel tijd meer over is om door te brengen met hun vrienden. Maar gelukkig gaan ze elk jaar op ‘schoolreisje’ in de vorm van het tv-programma 'De Zomer Voorbij'.

De Zomer Voorbij 2014
De Zomer Voorbij gaat dit seizoen terug naar haar roots: de camping. Niks geen luxe villa’s meer met mooie zwembaden, maar gewoon weer op de teenslippers met een toiletrolletje onder de arm naar het douchegebouw. In het achtste seizoen van De Zomer Voorbij reist de vriendengroep dit keer naar Spanje.

De vaste kern bestaat dit jaar uit Jan Smit, Kees Tol en de 3JS: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. Zoals elk jaar staat De Zomer Voorbij in het teken van veel plezier en muziek maken. Dit doen zij niet alleen maar samen met bekende gasten die door de jongens zijn uitgenodigd.

Gasten dit seizoen zijn; Nick & Simon, Dave von Raven, Niels Geusebroek, Lucille Werner, Kraantje Pappie, Bridget Maasland, Edwin Evers, Elske de Wall, Mike Weerts, Jayh, Jan & Anny en Di-rect. 

Tweets over De zomer voorbij

#dezomervoorbij

Volg Sterren.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ongeldig e-mailadres ingevoerd.