HomeProgramma'sDe Beste Zangers van NederlandActueel

Programma informatie

De Beste Zangers van Nederland

De Beste Zangers van Nederland

tros nederland-3 Binnenkort start seizoen 6 bij de TROS!

Vanaf woensdag 7 mei kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van 'De Beste Zangers van Nederland 3'. Ook dit seizoen zitten er weer acht toppers op de bank die gaan proberen om de felbegeerde titel 'De Beste Zanger van Nederland' te bemachtigen.

Wie doen mee in het zesde seizoen?
Leona Philippo (The Voice), Dave von Raven (The Kik) Mattanja Joy Bradley (De Beste Singer-Songwriter), Jack Poels (Rowwen Heze), Sabrina Starke, Lisa Lois (X-Factor), Ben Saunders (The Voice) en Niels Geusebroek (The Voice). Elke week is één van deze acht het stralende middelpunt en mag bepalen wat de andere voor hem of haar gaan zingen. Wie dit het beste doet, is de Beste Zanger.

Eerdere seizoenen
Al vijf seizoenen heeft Nederland kunnen genieten van De Beste Zangers van Nederland. Het succesvolle muziekprogramma heeft inmiddels al vele hoogtepunten opgeleverd. Zo gooide Thomas Berge in het eerste seizoen hoge ogen met zijn vertolking van het nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’ van Gordon en bracht deze uit als single. Zangeres Do kwam met haar muzikale ode aan André Hazes' 'Hij gelooft in mij' op nummer 1 binnen in de single top 100 en Glennis Grace brak definitief door met haar vertolking van 'Afscheid' van Volumia! Het leverde Glennis een dikke nummer 1 hit op. Ook de andere zangers lieten zich van hun beste kant zien en horen en dat leverde emotionele, mooie, maar ook grappige momenten op.

Hier op Sterren.nl kun je natuurlijk nog eens nagenieten van al deze mooie momenten. Bekijk de video's van seizoen 1 tot en met 5!

De Beste Zangers van Nederland

/
Het beste van de Beste Zangers van Nederland 21-09-2013
Delen     Embed    

Embed deze video

Kopieer en plak onderstaande code.


Deel deze video via

E-mail deze video

  1. *
  2. *
  3. *

Het beste van de Beste Zangers van Nederland

21-09-2013

Al vijf seizoenen heeft muzieklievend Nederland kunnen genieten van De Beste Zangers van Nederland. Het succesvolle muziekprogramma heeft inmiddels al vele hoogtepunten opgeleverd. Zo gooide Thomas Berge in het eerste seizoen hoge ogen met zijn vertolking van het nummer Kon ik maar even bij je zijn van Gordon en bracht deze uit als single. Zangeres Do kwam met haar muzikale ode aan André Hazes' Hij gelooft in mij op nummer 1 binnen in de single top 100 en Glennis Grace brak definitief door met haar vertolking van Afscheid van Volumia! Het leverde Glennis een dikke nummer 1 hit op. Ook de andere zangers lieten zich van hun beste kant zien en horen en dat leverde emotionele, mooie, maar ook grappige momenten op. Deze en vele andere hoogtepunten uit vijf seizoenen zijn te zien.

Uitzendingen - Het Beste van...:

Bekijk hoogtepunten uit SEIZOEN 1


Met Henk Westbroek, Gordon, Albert West, Danny de Munk, Thomas Berge, Nick Schilder, Simon Keizer

Bekijk hoogtepunten uit SEIZOEN 2


Met René Froger, Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Jan Dulles, Jamai en Syb van der Ploeg

Bekijk hoogtepunten uit SEIZOEN 3


Met Xander de Buisonjé, Lange Frans, Wolter Kroes, Anita Meyer, Glennis Grace, Peter Koelewijn, George Baker en Do

Bekijk hoogtepunten uit SEIZOEN 4


Met Gerard Joling, Ruth Jacott, Berget Lewis, Nikki Kerkhof, Peter Beense, Freek Bartels en Yes-R

Bekijk hoogtepunten uit SEIZOEN 5


Met Raffaëla Paton, Tim Douwsma, Angela Groothuizen, Charly Luske, Rob de Nijs, Simone Kleinsma en Bastiaan Ragas

Volg Sterren.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ongeldig e-mailadres ingevoerd.