Programma informatie

Ali B op Volle Toeren

Ali B op Volle Toeren

tros nederland-3 Vanaf 7 januari terug bij AVROTROS op NPO3!

In Ali B op Volle Toeren laat Ali B. de jeugd van nu kennis maken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B. gaat met een bevriende rapper op bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappers en de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken.

NIEUW SEIZOEN: ALI B. OP VOLLE TOEREN
Vanaf woensdag 7 januari 2015 presenteert Ali B weer een nieuw seizoen van het succesvolle programma Ali B op Volle Toeren. Ook dit keer laat hij de jeugd van nu kennis maken met de grootste Nederlandstalige hits ooit.

Ali B gaat met een bevriende rapper op bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek. Erik Mesie, Anita Meyer, Frank Boeijen, Heddy Lester, Rick de Leeuw, Lois Lane, Harry Slinger en Maribelle gaan dit seizoen de uitdaging aan, rapnummers naar hun persoonlijke stijl te transformeren. Voelen ze zich thuis bij de jonge muziekgarde en wat kunnen ze de huidige generatie nog leren?

Aan rappers Wudstik, Jiggy Djé, Ronnie Flex, Rico, Dicecream, Bokoesam, Feis en McFit de eer om samen met Ali B en producer Brownie Dutch, de successen van toen te laten herleven in hiphopstijl. Zijn de artiesten en rappers blij met de versie van de ander of wordt het een teleurstelling?

Kijk vanaf woensdag 7 januari 2015 om 21:10 uur naar een nieuw seizoen: Ali B op Volle Toeren.

In de eerste aflevering zie je Frank Boeijen en rapper Fit.

ABOVT op Facebook

Foto's

Meer foto's 

Tweets over Ali B. op volle toeren

#ABOVT

Volg Sterren.nl